Jomi
ALUMINI
Nau Jomi

Bon servei
per als nostres clients

Alumini, ferro, vidre
i acer inoxidable

  

Depuradores
d'aigues residuals

JOMI S.L. Som una empresa fundada l'any 1970, que gracies a la confiança dels nostres clients em aconseguit creixer i ampliar els nostres serveis a diferents sectors.

Les principals avantatges de treballar amb nosaltres, es centre en disposar d'una sola empresa, per totes les feines que es produeixen a l'obra, aportant així una sòlida i única gestió dels requisits tècnics, així com una notòria millora en els costos de la subcontractació.

Desde sempre a la nostra empresa dediquem tots els esforços al servei dels constructors i arquitectes, en la fabricació de tot tipus de tancaments, estructures i construccions en ferro, alumini, vidre i altres materials com l'acer inoxidable, en habitatges, naus industrials i en reformes de petites i grans empreses.

La direcció dels equips de treball, la disposició de la superfície i adaptada maquinària, permet treballar en immillorables resultats en la productivitat, temps de resposta i execució.

L'any 1996 varem incorporar un departament a nivell nacional d'una gama de models de baranes per a depuradores d'aigües residuals.

depuradora jomi

 

Manteniments integrals


Manteniments integrals
         
Després de tants anys d'experiencia hem decidit incorporar una secció de Servei d'Obres i Manteniment Integral amb la ventatja de tractament directe d'un únic industrial, per a tots els serveis necessaris, tant per la tramitació de documents com per la realització de l'obra.    

PERMISOS
PLANOLS
SERVEIS DE PALETA
LAMPISTERIA
PLADUR
GUIXAIRES
FUSTERS
CALEFACCIÓ
SERRALLERIA D'ALUMINI
 
FERRO
ACER INOXIDABLE
CRISTALLERIA
ENERGIES ALTERNATIVES
CUINES
BANYS
PINTORS
OBRA PÚBLICA
OBRA PRIVADA

   

Ctra. BV 1435 Km 10,70
08187 Sta. Eulalia de Ronçana (Barcelona)

 
Telefon: 93 844 77 12
Fax: 93 844 61 11
 
E-Mail: ferro-alumini@jomisl.com
Localització a google maps